Selecteer een pagina

Op woensdagavond 5 april organiseerde de gemeente Eijsden-Margraten in samenwerking met EuregioBizz het jaarlijks Netwerk Event voor ondernemers in Eijsden-Margraten met als thema ‘Grenzeloos Ondernemen’

Matched Media was ook van de partij. Onze klant Armand Vliegen hield hier zijn boekpresentatie ‘Grenzeloos Ondernemen II’.
Matched Media heeft dit mooie boek mogen ontwerpen en de druk mogen verzorgen.

In het boek van Vliegen worden meer dan 60 bedrijven en hun grenzeloze avonturen en ambities beschreven. Een eerder boek over dit onderwerp van de hand van Vliegen, verscheen in 2011.

Vliegen werkt in het dagelijks leven als adviseur van bedrijven die overwegen in België of Duitsland actief te zijn. Volgens hem is er geen enkele reden om niet een kijkje over de grens te nemen. Wel is het belangrijk dat een stap richting een van de buurlanden goed wordt voorbereid. In het boek waarschuwt Vliegen aan de hand van een groot aantal praktijkvoorbeelden voor de valkuilen bij grenzeloos ondernemen. Daarnaast wijst hij op het feit dat veel ondernemers de vele kansen die er liggen niet benutten. In de ogen van de auteur zijn ze vooral bezig om schijnargumenten te verzinnen om vooral maar niet hun geluk in Duitsland of België te beproeven.