Selecteer een pagina

MARKETING advies

We bedenken graag pakkende campagnes en onderscheidende acties. Dat vinden we geen kunst. Waar het ons om gaat, is of die acties bijdragen aan uw organisatie of bekendheid. Zie ons als (het verlengstuk van) uw marketingafdeling.

SALES advies

Uw sales medewerkers vertegenwoordigen uw organisatie. Hebben zij de juiste tools om uit te dragen waar uw organisatie voor staat? Succes in sales is een logisch gevolg van het leveren van inspanningen met de juiste middelen.

COMMUNICATIE advies

Het is eigenlijk heel logisch. Het begint allemaal bij de eerste kop koffie. We gaan samen om tafel om de basis te leggen voor een helder plan. Als die basis er is, starten we met het uitwerken van communicatiemiddelen om het gewenste resultaat te kunnen realiseren.

Marketing. Communicatie. Sales. Matched Media adviseert.

Reclame Advies Bureau Matched Media adviseert vanuit een no-nonsens, full service gedachte. Onafhankelijk, met beide benen op de grond.

Al bijna 10 jaar zetten wij ons in voor diverse organisaties, midden en klein bedrijven en zorginstellingen. Open en eerlijk, zonder verrassingen achteraf. Niet meer, maar zeker nooit minder.

Samenwerken begint met een goed gesprek en een goede kop koffie. Een gesprek waarin wij u leren kennen. Wij luisteren en stellen vragen, zodat wij begrijpen waar uw behoefte ligt. Uw kennis en input vinden we net zo belangrijk als onze expertise en creativiteit. Zo komen we samen tot oplossingen.

 

We geven u advies. Advies over marketing, communicatie, sales of hele praktische realisatie-vraagstukken. Advies waar u direct iets mee kunt. Praktisch, resultaatgericht en altijd gedacht vanuit creatieve, effectieve oplossingen. Traditionele oplossingen worden zeker niet geschuwd, maar we geven er graag een moderne draai aan.

En als u wilt, gaan we verder. We kunnen het advies deels of zelfs helemaal voor u uitvoeren. Van idee tot realisatie

Kortom: Matched Media heeft alles in huis voor een succesvolle samenwerking.

Let's talk!

Contact ons